Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CS Unirea Alba Iulia selecționează antrenor voluntar pentru secția de tenis de masă. Performanțele vor fi premiate în bani

Publicat

tenis de masa colegiul militar

CS Unirea Alba Iulia selecționează antrenor voluntar pentru secția de tenis de masă, care se află într-un amplu proces de revitalizare.

Astfel, primul pas pentru obținerea performanței la tenis de masă este identificarea unui antrenor voluntar, care să aibă experiența și deprinderile necesare în vederea formării și pregătirii sportivilor, au transmis reprezentanții clubului.

Performanțele sportive obținute la cupe/campionate/competiții vor fi remunerate prin acordarea de premii/recompense, în funcție de caz, conform Legii Tineretului și Sportului și a celorlalte acte normative care reglementează reușitele sportive.

Persoanele interesate pot trimite un CV pe adresa de e-mail cs.unireaalbaiulia@mts.ro.

CS Unirea Alba Iulia are, în prezent, 9 ramuri sportive active: atletism, powerlifting, haltere, orientare, box, judo, culturism, tenis de masă și taekwondo, la care se antrenează circa 100 de sportivi și sportive de toate categoriile de vârstă.

”Ne propunem asigurarea cadrului adecvat pentru practicarea sportului de performanță, atât din punct de vedere al infrastructurii sportive, dotării, echipamentelor, cât și prin crearea unui cadru prietenos, familial, în care primează fair-play-ul, susținerea reciprocă și dorința de a fi mai bun” a spus Corneliu Mureșan, director CS Unirea Alba Iulia.

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia este o structură sportivă de drept public, cu personalitate juridică, înființată în 1974 ca instituție publică în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, având ca obiect principal de activitatea obținerea performanțelor sportive: selecția, pregătirea, participarea la competiții interne și internaționale, respectiv câștigarea de medalii pe plan național și internațional.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax