Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CS Unirea – pe locul trei, la tenis de masă

Publicat

În acest week-end, la Mediaș, s-a desfășurat a treia etapă a Campionatului național, Divizia A la tenis de masă (seria a IV-a), Ediția 2010-2011. S-au întâlnit echipele CS Unirea Alba Iulia, CSS Odorheiu Secuiesc, Liceul Teoretic „Nagy Mozes” Tg. Secuiesc și CS Romgaz Mediaș.

În primul meci, jucătorii albaiulieni au întâlnit liderul seriei, Romgaz Mediaș, în fața căruia au pierdut cu 9-3. Partidele au fost scurte, tranșante şi, în acest context, de remarcat este performanța lui Traian Rus, care a reușit să-i învingă, cu 3-0, pe numărul unu și numărul doi ai medieșenilor.

A doua partidă a fost împotriva celor din Tg. Secuiesc, pierdută cu 9-7, după un meci încrâncenat, în care am fost la doar două puncte de victorie. Întâlnirea a început cu o mare surpriză: cel mai bun jucător din această serie de A, Kanabe, a pierdut cu 3-0 în fața lui Traian Rus, fără să conducă cu vreun punct, pe întreaga durată a meciului. La 7-6 pentru adversari, Ioan Corburean a reușit o victorie prețioasă, cu 3-1, în fața aceluiaşi Kanabe și a egalat scorul. Din păcate, această partidă a fost pierdută de echipa albaiuliană.

Al treilea joc și cel mai important a fost câștigat de CS Unirea, cu 9-8, în fața Odorheiului. Punctul culminant al meciului cu Odorheiu a fost meciul decisiv între Radu Suflețel Csortan, la scorul de 8-8. Păstrându-și sângele rece, albaiulianul a reușit să se impună, cu 3-1.

După această etapă, echipa noastră se află pe locul trei în clasament, loc ce nu mai poate fi pierdut, până la finalul turului. Din acest tur mai este o etapă ce se va desfășura la Alba Iulia, pe data de 11-12 decembrie. După doar trei etape, formația albaiuliană și-a îndeplinit obiectivul și anume menținerea în Divizia A.

sursa foto: dimensiunimarimi.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax