Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Unirea vizează legitimarea unui maratonist calificat la Jocurile Olimpice de la Londra

Publicat

CS Unirea încearcă să dea lovitura în acest început de an și dorește să își asigure prezența la Jocurile Olimpice de la Londra. Directorul Marius Anghel ar urma să-l legitimeze pe maratonistul craiovean Marius Ionescu, calificat la Olimpiada de la Londra.

Cei de la CS Unirea s-ar mulțumi și cu o dublă legitimare, maratonistul fiind în prezent sportivul CSM Craiova.”Prin dubla legitimare, sportivul concurează în mod egal pentru ambele cluburi, acesta are opțiunea ca, la încheierea contractului de dublă legitimare, sportivul să decidă pentru cine va concura. Pentru CS Unirea ar însemna în prima fază un sportiv participant la Olimpiadă. Eu am încredere că o să doboare recordul național la maraton, care datează de mulți ani de zile. Eu cred că o să fie cel mai bun maratonist din istoria României”, a declarat Marius Anghel, director CS Unirea Alba Iulia.

Marius Ionescu este primul sportiv român care a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Acesta  și-a adjudecat calificarea la Londra în urma unei competiții ce  a avut loc Rotterdam, unde a atins baremul pentru JO de la Londra.

Sportivul, originar din Craiova, măsoară 1,72 metri înălţime şi are 55 de kilograme, iar, conform directorului CS Unirea, acesta ar putea doborî recordul României la maraton, ce datează din 1978 și este deținut de Cătălin Andreica, fiind obținut la Praga. Timpul acestui record este de 2 ore, 12 minute și 30 de secunde.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax