Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Universitatea a pierdut, după cinci victorii consecutive. Înfrângere 62-56 cu CSB Teleorman

Publicat

CSU Alba Iulia a înregistrat, sâmbătă seară, prima înfrângere din campionat. Sportivele lui Tomas Bilek au fost învinse în deplasare, scor 62-56 (14-9, 16-17, 14-18, 18-12), la Alexandria, de formația CSB Teleorman, într-o partidă care a contat pentru etapa a VI-a a Campionatului Național de baschet feminin.

Partida a fost una echilibrată, cu formația gazdă însă în mare parte la conducerea jocului și pe tabela de marcaj, la pauză diferența fiind de 4 puncte, 30-26. Sfertul al treilea a fost singurul în care CSU a condus partida și în care a avut avantaj pe tabelă, la un moment dat chiar de 5 puncte. Echipa din Teleorman s-a impus însă în sfertul patru, care a început la egalitate pe tabelă și a câștigat partida la o diferență de șase puncte.

În urma acestei dispute, ambele echipe înregistrează cinci victorii și o înfrângere în campionat, după șase etape. Sportivele din Alba Iulia vor întâlni în următoarea etapă pe SCM Craiova, sâmbătă, 5 noiembrie 2011, cu începere de la ora 17.00, în Sala de Sport a Universității ”1 Decembrie 1918”.

Statistica partidei:

CSU Alba Iulia: Nadia Parker – 14 puncte și 11 recuperări, Taneisha Harrison –  11 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive, Katya Abramzon – 11 puncte, 8 recuperări și o pasă decisivă, Breanna Salley – 9 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă, Elena Dincă – 8 puncte și 9 recuperări, Luminița Manta – 2 puncte, o recuperare și o pasă decisivă și Eniko Tarța – un punct.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax