Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Universitatea a ratat calificarea „la mustață”

Publicat

Formația de baschet feminin, CS Universitatea LPS Alba Iulia nu a reușit să întoarcă, miercuri, în meciul retur cu SCM Craiova, rezultatul din tur (77-74) și să se califice în semifinalele Cupei României, la baschet feminin. Debutul de partidă a fost anevoios pentru formația albaiuliană, craiovencele preluând conducerea încă din primul sfert. Scorul final, 69-69 (pe sferturi: 15-24, 20-15, 13-14, 21-16) nu a permis accederea în turul următor, formației noastre. Chiar dacă echipa lui a pierdut, tehnicianul George Lăncrănjan nu a avut să le reproșeze nimic elevelor sale. ”Dacă ne concentram puțin la finalizare, eu zic că puteam să câștigăm meciul la zece puncte. Nu ne-a intrat mingea în coș, cu toate că noi am avut oportunități mai multe decât craiovencele”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Trupa albaiuliană a oferit publicului spectator (peste 200 de spectatori) un spectacol total, cu ratări și coșuri spectaculoase. Atmosfera creată de suporteri a fost senzațională și, pentru prima dată de la înființarea echipei de baschet, gruparea albaiuliană s-a bucurat și de o galerie formată din studenții de la Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Pentru echipa noastră au marcat: Luiza Voinea – 18, Elena Dincă – 17,  Alexandra Uiuiu – 15, Volha Tămărgeanu – 15 și Adina Pop – 4.

Alexandra Uiuiu, ”înger” și ”demon”

Baschetbalista echipei din Alba Iulia, Alexandra Uiuiu a fost ”înger” și ” demon” pentru formația ei, deoarece sportiva a reușit să marcheze 15 puncte extrem de importante pentru formația pregătită de George Lăncrănjan, însă a și ratat câteva oportunități, cu seninătate (nu mai puțin de trei ratări de sub panou). ”A fost un meci bun pentru noi, ne pare foarte rău că nu am reușit să marcăm suficient cât să ne calificăm și am avut unele ratări nejustificate, care ne-au făcut să pierdem calificarea. Dacă am fi jucat mai bine… Toate avem ceva să ne reproșăm, am făcut și eu greșelile mele”, a declarat Alexandra Uiuiu.

Formația albaiuliană va susține, sâmbătă, o nouă partidă, tot pe propriul teren, în compania grupării Politehnica Iași.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax