Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Universitatea a semnat cu antrenorul ceh de baschet Tomáš Bílek

Publicat

CS Universitatea are  un nou antrenor principal. Este vorba de cehul Tomáš Bílek, în vârstă de doar 27 de ani. Acesta a semnat un angajament pe un sezon cu gruparea albaiuliană.

Tehnicianul ceh este un proaspăt absolvent al cursului de antrenori FIBA Europe Coaching Certificate și a mai antrenat ca secund până acum la ZVVZ USK Praga. ”Am căutat mai mulți antrenori, a văzut ce avem de gând și e deschis la noi provocări”, a declarat Sorin Șimon, director executiv CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Tot la capitolul noutăți este trecut și numele lui Petru Eleș, care va ocupa funcția de director sportiv. Petru Eleș a fost până în această vară managerul echipei CSM Satu Mare. ”Lotul de jucătoare pentru noul sezon este definitivat în totalitate şi va fi prezentat într-o conferinţă de presă în a doua jumătate a lunii august, când vor fi anunţaţi şi sponsorii echipei”, a mai spus Sorin Șimon.

Reunirea lotului este programată pentru data de 22 august, iar primul meci oficial va fi pe 16 septembrie, în deplasare, împotriva CSM Târgovişte, în cadrul Cupei României, turul 1.

sursa foto: www.cbf.cz

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax