Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CS Universitatea Alba Iulia, locul 81 în Europa, conform Eurobasket.com

Publicat

Pentru prima dată de la înființarea clubului din Alba Iulia, CS Universitatea apare cotată în topul primelor 100 de echipe de baschet feminin din Europa. Trupa pregătită de Tomas Bilek ocupă locul 81, fapt ce reflectă clar munca depusă în ultimele 4-5 luni la Alba Iulia.

În acest clasament, din țara noastră mai figurează deasupra Universității o singură formație, este vorba de liderul din Târgoviște, în vreme ce  echipa CS Universitatea este urmată în topul 100 a echipelor de baschet din Europa de ICIM Arad, CSBT Alexandria și Nova Vita Târgu Mureș. ”Este bine că suntem acolo, e o cotare pe plan internațional și mă bucur că în 4-5 luni de muncă am reușit să apărem în acest top. Este pentru prima dată când Alba apare într-un astfel de top”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea Alba Iulia.

Totuși Eleș consideră că acest top nu va crește cota sportivelor, întrucât valoarea baschetbalistelor care evoluează pentru CS Universitatea Alba Iulia este deja crescută, grație faptului că sunt într-un campionat puternic cum este cel din România din acest sezon.

Topul Eurobasket.com a fost realizat pe baza rezultatelor înregistrate în acest sezon competițional.  CS Universitatea a acumulat în perioada vizată 16 victorii și trei înfrângeri.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax