Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: CS Universitatea Alba Iulia încearcă o victorie la Oradea. Luminița Manta: ”E un meci mai ușor decât cel cu Craiova”

Publicat

Formația de baschet feminin, CS Universitatea Alba Iulia va juca miercuri, de la ora 17.00, în compania CSM U Oradea, echipă care nu are parte de unul din cele mai bune debuturi de campionat.

După ce, în runda precedentă, CSU s-a impus în compania formației SCM Craiova, fetele lui Tomas Bilek vor să obțină al șaptelea succes din acest campionat. ”Este un meci în deplasare, pe care trebuie să-l abordăm cu maximă seriozitate, caz în care nu cred că vom putea avea probleme mari. Depinde de noi să ne facem meciul ușor și sunt convins că pentru aceasta ne vom concentra la maximum”, a declarat Petru Eleș, director sportiv, CS Universitatea Alba Iulia.

Baschetbalistele văd meciul ca pe unul facil și nu iau în calcul altă variantă la Oradea decât victoria, însă  Petru Eleș e precaut înaintea jocului de miercuri: „Oradea este o echipă cu două americance și câteva jucătoare românce valoroase, dar care până acum au avut un debut de sezon mai nefavorabil și își vor crea o echipă destul de puternică, cel puțin acasă”.

Jucătoarea Luminița Manta vede însă partida de miercuri mai ușoară ca ultima rundă de pe propriul teren. ”E un meci mai ușor decât cel cu Craiova, un meci cu o echipă care are în componență jucătoare tinere, noi trebuie să ne facem jocul nostru și putem să-l luăm ca un antrenament pentru meciurile cu Arad sau Târgoviște”, a declarat Luminița Manta, baschetbalistă la CS Universitatea.

Disputa dintre cele două echipe va avea loc miercuri, de la ora 17.00, în Arena ”Antonio Alexe” din Oradea.

Luminița Manta: ”Suntem surpriza plăcută a campionatului”

Debutul bun de campionat face din echipa albaiuliană revelația actualului tur, deoarece în șapte runde a acumulat șase victorii. ”Pot spune că noi suntem surpriza plăcută a campionatului, am avut șase victorii din șapte meciuri, puteam să avem șapte din șapte, dar asta e se mai și pierde. Evoluția noastră este foarte bună și sperăm să jucăm tot mai bine”, a mai spus Luminița Manta.

Sportiva sosită în această vară de la Nova Vita Târgu Mureș e mulțumită de condițiile găsite la Alba Iulia, dar și de atmosfera din cadrul echipei. ”Condițiile sunt foarte bune, sunt foarte mulțumită, ca oraș este foarte frumos, colegele sunt de treabă, ne înțelegem foarte bine toate, suntem un grup unit și asta e foarte important”, a concluzionat Manta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax