Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CS Universitatea LPS Alba Iulia, învinsă acasă de ICIM Arad

Publicat

Echipa de baschet feminin, CS Universitatea LPS Alba Iulia a pierdut, sâmbătă, în faţa propriilor suporteri, meciul cu BC ICIM Arad. Scorul final 55-63 avea să fie în favoarea arădencelor. În urma acestui eşec, gruparea albaiuliană ocupă locul 5 din Divizia A la baschet feminin.

Punctele echipei CS Universitatea LPS Alba Iulia au fost reuşite de: Luiza Voinea (24), Ana-Maria Chirilă (10), Elena Dincă (6), Adina Pop (5), Volha Tămărgeanu  şi Andreea Nemeş (ambele câte patru) şi Silvia Grădinaru (2).

În runda următoare, formaţia albaiuliană va sta, deoarece, în Divizia A, este un număr impar de echipe. Obiectivul albaiuliencelor este compromis, iar clasarea în primele opt a devenit imposibilă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mefisto

    marți, 30.11.2010 at 17:30

    Asteptam si putina obiectivitate de la dvs, nu doar niste cifre reci. De exemplu, de ce nu amintiti ca echipa noastra a avut doar 2 (doua) aruncari libere tot meciul, iar aradencele peste 20? sau ca eficienta noastra a fost mai mare decat cea adversa? Cititorii trebuie informati ca cei doi ….participanti la joc, echipati in gri, au facut tot posibilul ca sa iesim invinse
    Multumesc anticipat

    • daniel

      luni, 06.12.2010 at 00:49

      voi mai bine ati juca si apoi sa vorbiti de arbitraj, ca voi la fiecare meci arbitri? ma scutiti ? mi-ar fi rusine ca anul asta s-a investit dublu si s-au obtinut performante injumatatite, nu meritati nici un ba

  2. karol

    luni, 05.03.2012 at 11:44

    Nu stiu ce pretentii are daniel,cu d mic, de la aceasta echipa care ne-a bucurat cu un meci minunat si a ajuns acolo unde este datorita unei munci intense. Multumiti antrenorului George Lancranjan si nu in ultimul rind lui Nicusor Marcu si Valentin Urian care in urma cu doi ani s-au chinuit(fara bani,sponsori ,doctor etc…) sa va aduca „baschetul in Alba Iulia. Asa sint romanii in loc sa sprijine ceva bun doar critica… Poate ca daniel nu a fost la meciul de simbata ca sa vada si el un meci adevarat. Si nu uitati ca am luptat cu o echipa care a jucat in europene si totus eu cred ca am fost mult mai buni.Cinste lor! Cinste tuturor celor implicati in acest proiect de a sustine baschetul in Alba Iulia! FELICITARI!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate