Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Universitatea LPS Alba Iulia – CS Bega Timișoara, sâmbătă la ora 18.00

Publicat

După ce au  pierdut în runda precedentă, la „mustață”, pe propriul teren, în compania celor de la BC ICIM Arad, CS Universitatea LPS Alba Iulia speră să se impună, sâmbătă, în meciul cu gruparea CS Danzio Bega Timișoara.

După patru etape în care nu au simțit gustul victoriei, albaiuliencele speră să spargă gheața, în partida ce va avea loc de la ora 18.00, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Antrenorul albaiuliencelor este optimist înaintea jocului cu gruparea „alb-violet” din Banat. ”Am avut niște probleme medicale cu fetele, Tămărgeanu are probleme la picior, o să joace, dar nu a făcut pregătire. Sperăm să ieșim cu o victorie de aici, dar, având în vedere că știm ce s-a întâmplat la Timișoara, nu vrem să fie o dezamăgire. Am început să legăm puțin relațiile de joc, au început să se simtă în teren, avem spații mai bune în atac, dar, pentru a câștiga, trebuie să ne intre și mingea în coș”, a declarat George Lăncrănjan, antrenor principal CS Universitatea LPS Alba Iulia.

Iubitorii baschetului albaiulian sunt așteptați la meci, intrarea fiind liberă. Jocul de mâine dintre CS Universitatea și Bega Timișoara va fi ultimul în fața propriilor suporteri din anul 2010. Pentru gruparea de pe „malul Begăi” evoluează fosta echipieră a Universității, Laura Bocoș Budean, una dintre cele mai iubite jucătoare din tabăra albaiuliană, din sezonul trecut.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax