Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Baschet: Debut cu victorii în noul sezon al diviziei A. CS Universitatea a învins BC Danzio Timișoara cu 76-61

Publicat

Echipa de baschet feminin pregătită de Tomas Bilek a câștigat, sâmbătă seară, partida cu BC Danzio Timișoara, cu scorul 76-61 (pe sferturi, 15-20, 21-11, 22-10, 18-20), adjudecându-și astfel succesul clar în fața grupării din Banat.

În ciuda faptului că echipa din Alba nu a fost favorită în jocul cu gruparea ”alb-violetă”, fetele lui Tomas Bilek au reușit să producă surpriza, într-o atmosferă nemaivăzută până în aceste momente, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. ”Mă bucur enorm că am reușit să câștigăm în fața unui public minunat și că am debutat cu dreptul în Divizia A, pe teren propriu. A fost un joc pe care l-am controlat în afara primului sfert și sunt foarte fericit că am jucat ca o echipă adevărată ”, a declarat Petru Eleș, director sportiv CS Universitatea.

Pentru formația din Alba Iulia au marcat: Abramzon și Parker 20, Harrison 12, Salley 8, Manta 3, Dincă 2. CS Universitatea are două victorii din tot atâtea posibile și privește cu încredere acest debut de campionat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax