Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zamolxis a încheiat anul în forță

Publicat

Sâmbătă, la Bacău, a avut loc prima ediție a Cupei României la Powerlifting, unde au participat concurenți din întreaga țară. Concursul a aliniat la start cei mai în formă sportivi, iar rezultatul obținut a fost un spectacol de zile mari. Albaiulienii au izbutit să obțină următoarele rezultate:

– la feminin: Larisa Simionescu a obținut locul 1 la toate cele trei probe, implicit la total: Ana Maria Sturza – locul secund; Carmen Pârva a stabilit un record național, ridicând în total 357 de kilograme și ea și-a adjudecat prima treaptă a podiumului;

– la masculin: Ionuț Muntean – locul 2 (categoria 90 de kg); Cătălin Poenaru – locul 2, la categoria 75 kg; Cristian Mand – campion național la categoria +125 kg.

”Foarte mulțumit, și de rezultate, și de organizare, mi-a plăcut implicarea tuturor, inclusiv a autorităților locale. A fost un record național absolut, deci a fost foarte bine”, a declarat președintele Federației Române de Powerlifting, Ioan Frățilă.

Sportivii de la powerlifting nu vor avea parte de vacanță de sărbători, după cum a spus președintele federației:”Ce-s alea, Sărbători? Nu poate fi țap, să dea și lapte. Noi ne pregătim de competiții, nu ne putem permite pauze”.

Concursul de la Bacău a fost ultimul din 2010 pentru sportivii de la powerlifting, însă, în luna ianuarie 2011, la Alba Iulia va  avea loc Concursul Național de Cadeți.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax