Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CS Zlatna a câștigat după patru partide

Publicat

Gruparea de pe „malul Ampoiului” a reușit să câștige din nou, după patru etape de „secetă”. Vineri, CS Zlatna a câștigat  pe propriul teren disputa cu Unirea Ungheni. Scorul final 2-0 (1-0, la pauză), în favoarea „aurarilor” avea să fie stabilit de Andrei Ianc (minutul 37) ș Alin Câmpeanu (73).  Antrenorul Zlatnei consideră că diferența de pe tabelă putea fi mai mare și asta pentru că elevii săi au ratat nenumărate ocazii de gol. ”A fost un meci clar la discreția noastră, am dominat 95% din meci, am ratat foarte mult, dar totul e bine când se termină cu bine, mă bucură faptul că am câștigat”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor principal CS Zlatna.

Tehnicianul zlătnenilor a trimis în teren următorul „11”: Barna – P.Dîrjan (81, V.Dîrjan), Toma (cpt), Man, V.Avram – Ol.Bucur (59,Bratu ), P.Ciucă, Cos. Sîmtion, A.Ianc (78, Neagu) – Câmpean (78, Șorca), P.Munteanu.

Filmul golurilor:

1-0: minutul 37 Contraatac excelent reușit de CS Zlatna în urma unui corner executat de vizitatorii de la Ungheni. Andrei Ianc ia acțiunea pe cont propriu și-l execută pe portarul oaspeților cu un șut la colțul lung.

2-0: minutul 73: Avea să fie 2-0 pentru elevii lui Dăscălescu, tot în urma unei acțiuni lucrate de Andrei Ianc. Tânărul mijlocaș îi depășește în viteză pe apărătorii Unirii Ungheni și centrează perfect pentru Alin Câmpean, care marchează nestingherit.

În urma succesului cu Unirea Ungheni, CS Zlatna ocupă locul  10, cu 9 puncte acumulate după  șapte etape.  În următoarea etapă, gruparea zlătneană se va deplasa la Cluj pentru meciul cu Sănătatea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax