Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CS Zlatna a încheiat turul, în stil de mare echipă

Publicat

Unica reprezentantă a județului Alba în Liga a III-a, CS Zlatna a încheiat turul cu o victorie categorică, scor 4-1 , în compania formației FC Zalău. Deși se anunța a fi un meci mai mult decât dificil pentru echipa din Zlatna, în teren lucrurile nu au stat deloc așa, iar elevii lui Dăscălescu au reușit să facă spectacol. Avea să fie 1-0 pentru CS Zlatna, în minutul 27, când Paul Ciucă a înscris, cu un șut la colțul scurt din marginea careului. Din păcate pentru „aurari”, scorul pauzei a fost 1-1, vizitatorii reușind să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj.

Actul secund a debutat cu eurogolul marcat de Alin Câmpeanu în minutul 52, care a înscris din foarfecă pe spate.  Cinci minute mai târziu, Paul Munteanu a înscris în urma unui contraatac purtat de Andrei Ian şi Alin Câmpeanu. Scorul final a fost stabilit în minutul 86, de nou-intratul Neagu. Acesta a recuperat o minge în flancul stâng și, după o cursă individuală, a înscris cu un șut la colțul scurt. ”Meci dominat clar, de la un capăt la altul, cu toate că, la pauză, a fost 1-1, am avut ocazii mari, consider că am câștigat meritat și că diferența de scor putea fi mai mare. Am mai avut un gol anulat. Având în vedere că Federația Română de Fotbal ne-a  luat trei puncte, era foarte important să revenim la jumătatea clasamentului”, a declarat principalul grupării din Zlatna, Mihai Dăscălescu.

CS Zlatna: Barna – Gavrilă (56,V.Dîrjan ), Man, Toma (cpt) , Avram – Bucur (84, Borcea), Sîmtion, Ciucă, A.Ianc (77, Neagu) – Munteanu, Câmpeanu (72, P.Dîrjan).

CS Zlatna acumulat 19 puncte la finele turului și va ierna pe o poziție comodă, departe de retrogradare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. era normal sa fie asa

    vineri, 03.12.2010 at 16:11

    dar oare stiti voi de ce s-a pierdut jocul cu cei de la Brasov?va spun eu.pentru ca domnul Dascalescu a facut intentionat aceea schimbare pentru a pierde jocul ,au incasat 140 de milioane de lei pentru asta ,iar jucatoriilor le au revenit jumate din salarii pe luna restanta.asa ca a fost facut intentionat asa ceva.rusinos este fapul ca jucatorii nu stiau nimic.dar asa este cand te conduce banul nu tu pe el…..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax