Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna, în fața unui meci dificil

Publicat

Echipa antrenată de Mihai Dăscălescu se va întâlni, vineri, cu echipa secundă a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaș. Partida face parte din țintarul etapei a XI-a, din Liga a III-a, Seria a VI-a, la fotbal.

Chiar dacă este vorba de un meci pe propriul teren, antrenorul „aurarilor” este conștient că disputa de vineri nu va fi una facilă.”Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă ce a obținut multe puncte în deplasare și trebuie să câștigăm, pentru a spăla rușinea de etapa trecută”, a declarat antrenorul CS Zlatna, Mihai Dăscălescu.

În pofida faptului că, în runda trecută, echipa din Zlatna a pierdut cu 7-1 în urma unui meci în care tehnicianul  zlătnenilor a acordat șansa unor jucători care au evoluat mai puțin, acesta nu regretă măsurile luate la Bistrița. ”Nu regret nimic, de ce să regret? Trebuie toți să aibă șanse să joace, nu am obiectiv promovarea și trebuie să le dau la toți șanse. Îmi pare rău și regret că nu am reușit să-i mobilizez, să-i motivez să-i fac să înțeleagă că e un meci greu, cu o echipă valoroasă ”, a adăugat Mihai Dăscălescu.

Cel mai probabil, Mihai Dăscălescu va miza pe următorul „11”: Barna – Dîrjan, Man, Toma, Avram – Bucur, Sîmtion, Ciucă, Ianc – Munteanu, Câmpean.

Partida dintre CS Zlatna şi Gaz Metan Mediaș II va avea loc vineri, pe Stadionul „Minaur” din Zlatna și va începe de la ora 14:00. Meciul va fi arbitrat de Dumitru Ciobănică din Bistrița, ajutat la cele două „tușe” de  Mihai Ungur din Bistrița și de Cătălin Pantiș din Arad.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax