Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna negociază cu Marcel Rusu. ”Am sentimente față de Zlatna, am jucat acolo 12 ani”

Publicat

CS Zlatna începe pregătirile pentru Liga a III-a. Deși este cam târziu, echipa de pe ”malul Ampoiului” este în căutări, astfel că oficialii divizionarei terțe și-au îndreptat atenția spre un antrenor. Este vorba de Marcel Rusu, fost portar la Minaur Zlatna, timp de 12 ani.

”Încă nu sunt antrenorul Zlatnei. Am avut o întâlnire cu domnul primar. Ca să fiu corect, aș fi tentat să antrenez CS Zlatna, dar, până nu văd, nu cunosc lotul, nu aș vrea să fac afirmații”, a declarat Marcel Rusu.

Antrenorul este legat de Zlatna, echipă alături de care a evoluat în Liga a II-a. ”Normal că am sentimente față de Zlatna, pentru că am jucat acolo 12 ani”, a mai spus Marcel Rusu.

CS Zlatna a început pregătirile luni seara, iar la prima ședință au fost prezenți 10 jucători. Este vorba de  Ov. Barna, Cocârcă, V. Dîrvan, Vic. Dîrjan, Kiraly, Borcea, Loga, Mânecan, Damian (CIL Blaj), Amariei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax