Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna s-a făcut de râs la Bistrița

Publicat

Unica echipă care activează în Liga a III-a, Seria a VI-a, din județul nostru – CS Zlatna – s-a făcut de râs, vineri, în partida desfășurată la Bistrița cu echipa secundă a prim-divizionarei Gloria.

Scorul înregistrat pe tabela de  marcaj, 7-1 (4-0) spune totul, fără ca desfășurarea ostilităților să mai conteze în vreun fel. Unicul gol al Zlatnei a fost marcat de Paul Munteanu, în minutul 84. Acesta a „spălat” onoarea „aurarilor” și a marcat golul de onoare, în urma unei pase excelente venite de la Alin Câmpean. Tehnicianul grupării de pe Ampoi și-a găsit cu greu cuvintele, la finele jocului. ”Am fost penibili, bine că nu am luat 10. M-am gândit să dau șansa unor jucători și… etapa viitoare câte vom lua?  M-au dezamăgit toți, nu pot să nominalizez”, a declarat, furios, Mihai Dăscălescu, antrenor principal CS Zlatna.

CS Zlatna a intrat în teren în următoarea alcătuire: Toderaș – Borcea, Man, Toma, Neagu – Gavrilă (39, Bucur), Ciucă, Cristea (39, Câmpeanu), Șorca (65, Bratu), Dîrjan (39, Ianc) – Munteanu.

În această după amiază, CS Zlatna a încasat 7 goluri, cu unul mai mult decât a încasat în toate cele  nouă runde, iar portarul Toderaș nu a mai izbutit să țină imaculată poarta și în fața bistrițenilor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax