Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna s-a impus la capătul celui mai bun meci din actualul sezon

Publicat

Divizionara terță, CS Zlatna a câștigat astăzi disputa cu AS Odorheiu Secuiesc, cu scorul de 2-0. Golurile „aurarilor” au fost marcate de Paul Munteanu, în minutul 7 și Alin Câmpean, în minutul 44. Tehnicianul Zlatnei, Mihai Dăscălescu s-a declarat mulțumit de prestația elevilor lui, la finele jocului de astăzi. ”A fost cel mai bun meci jucat de Zlatna în acest sezon, păcat că scorul e doar 2-0,  se vede o creștere de la meci la meci, încă ratăm foarte mult, dar e bine că ne creăm multe ocazii. Sunt mulțumit a fost fotbal de calitate, cu două goluri spectaculoase”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor principal CS Zlatna.

CS Zlatna a intrat în teren, astăzi, în următoarea formulă: Toderaș – Dîrjan, Toma (cpt), Man, V. Avram – Bucur, Sîmtion (69, Kiraly), Ciucă, Ianc (59, V.Dîrjan) – Câmpean (65, Bratu), P. Munteanu (80, Gavrilă). Antrenor Mihai Dăscălescu.

Așa s-a marcat:

1-0: CS Zlatna a deschis repede scorul în partida cu gruparea din Odorheiu Secuiesc. Avea să fie minutul 7, când Paul Munteanu a înscris cu un șut plasat de la 16 metri

2-0: În minutul44, Câmpeanu dublează avantajul zlătnenilor. Acesta are o incursiune în centru, iar din careu a înscris cu piciorul stâng.

Chiar dacă arbitrajul a fost cu tentă, echipa de pe ”malul Ampoiului” a reușit să mai obțină încă trei puncte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax