Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna se destramă încet, dar sigur. Trei jucători au părăsit echipa

Publicat

După ce a pornit la drum, în noul sezon, cu un nou staff tehnic și cu jucători tineri și lipsiți de experiență, CS Zlatna e la un pas de colaps. Criza financiară pare să lovească crunt echipa de pe „malul Ampoiului”. Jucătorii sunt neplătiți de trei luni, iar o parte din lotul „aurarilor” au mers, miercuri, la Zlatna, pentru a negocia cu primarul Silviu Ponoran. ”Am mers la Zlatna pentru a ne cere drepturile financiare și primarul ne-a tot amânat, așa că ne-am cerut actele pentru a ne transfera la o altă echipă. Mie îmi pare rău că s-a ajuns aici, pentru că la Zlatna sunt condiții pentru a face performanță, păcat că nu sunt și bani”, a declarat atacantul Paul Munteanu, de la CS Zlatna. Alături de aiudeanul Paul Munteanu au mai fost la întâlnirea cu administraţia locală şi alţi echipieri din lotul antrenat de Mihai Dăscălescu. Astfel, CS Zlatna a rămas fără trei jucători de bază și anume: Paul Munteanu, Cosmin Sîmtion și Marius Bratu. De asemenea, Toderaș și Șorca au părăsit gruparea zlătneană, după jocul cu FC Zalău.

Fotbaliștii grupării din Zlatna nu duc lipsă de oferte. Paul Munteanu și Cosmin Sîmtion sunt curtați de CSM Brașov și FC Cisnădie, grupare la care e posibil să mai ajungă o serie de jucători care au evoluat în tur pentru trupa lui Dăscălescu.

La finele turului, CS Zlatna ocupă locul nouă, cu 19 puncte acumulate în prima parte a campionatului și se află la 6 puncte de un loc retrogradabil. Cel mai probabil, echipa din Zlatna va aborda returul cu o echipă formată din jucători locali, care nu vor emite pretenții financiare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax