Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna vrea să-și mențină invincibilitatea

Publicat

Unica reprezentantă în Liga a III-a, din județul Alba – CS Zlatna dă piept, vineri, cu Gloria II Bistrița, într-un meci ce va avea loc pe terenul grupării bistrițene. Neînvinși de trei meciuri, zlătnenii speră să producă o nouă surpriză în runda a X-a și să-și mențină astfel seria de trei mecuri consecutive fără înfrângere. ”Mergem la Bistrița să câștigăm, nu ne supărăm dacă facem egal, ar fi bine să venim și cu un punct. Am înțeles că vor veni mulți jucători de la prima echipă, jucători ce pot face diferența pe teren. Chiar și așa, noi credem în șansa noastră”, a declarat, pentru Alba24.ro, Mihai Dăscălescu, antrenor principal CS Zlatna.

Supărat de faptul că jucătorii lui nu dau randament, numai pe propriul teren, Dăscălescu dorește să acorde o șansă și fotbaliștilor care au evoluat mai puțin în acest sezon. ”La meciul de mâine voi da șansa de a juca și altor elevi de-ai mei, deoarece noi nu reușim să marcăm în deplasare, iar undeva trebuie să fie problema”, a adăugat Dăscălescu.

Partida dintre Gloria II Bistrița şi CS Zlatna va fi arbitrată la centru de Vasile Dănuț, din Baia Mare, iar arbitri asistenți vor fi Ionuț Sava și Nicolae Cristian Lucaci, ambii din Baia Mare. Observatori din partea Federației Române de Fotbal vor fi Grigore Boca,din Cluj Napoca și Gheorghe Boghean, din Suceava.

Cel mai probabil, Mihai Dăscălescu va miza la Bistrița pe următorul „11”: Toderaș – Borcea, Man, Toma, Neagu – Gavrilă, Sîmtion, Șorca, Kiraly, Ianc – P. Munteanu.

Înaintea etapei cu numărul zece din Liga a III-a, CS Zlatna se află pe locul nouă, cu 13 puncte, acumulate din nouă partide. De remarcat este faptul că portarul Toderaș este neînvins de 270 de minute (de trei meciuri), lucru pozitiv pentru un portar de doar 24 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax