Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Csibi Barna nu mai vine la Abrud. A fost detaşat la DGFP Bucureşti

Publicat

Csibi Barna, „călăul lui Avram Iancu”, nu va mai veni la Abrud. Ca urmare a ordinului preşedintelui ANAF, Sorin Blejnar, Csibi Barna a fost detaşat la Bucureşti, unde va trebui să se prezinte începând cu 20 aprilie, adică exact în ziua când acesta era aşteptat în Ţara Moţilor.
„Începând cu data de 20.04.2011, încetează detaşarea funcţionarului public Csibi Barna, angajat al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Harghita, la DGFP Alba – Administraţia Finanţelor Publice a oraşului Abrud; în perioada 20.04. – 20.09.2011, funcţionarul public Csibi Barna se detaşează la DGFP municipiul Bucureşti – Administraţia Finanţelor Publice, sector 2, Serviciul Evidenţa plătitori persoane fizice, în funcţia publică de execuţie teritorială vacantă, conform Legii nr.188/1999 republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
În perioada detaşării, funcţionarul public beneficiază de toate drepturile salariale aferente funcţiei publice deţinute şi de drepturile pe perioada detaşării prevăzute de Legea nr. 188/1999, republicată”, se arată în comunicatul făcut public de ANAF.

Csibi Barna a intrat în concediu de odihnă pe 18 martie, în ziua în care ar fi trebuit să-și înceapă activitatea la Administrația Finanțelor Publice din Abrud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. DarkLord

    marți, 19.04.2011 at 10:49

    Bucuresteni, asteptam din partea voastra sa-i faceti o primire cat mai calduroasa…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax