Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM l-a delegat pe Eugen Fulop în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia

Publicat

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror general la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, începând cu data de 22 ianuarie 2020, a procurorului Eugen Fulop. 

Hotărârea a fost luată în cadrul şedinţei desfăşurată marţi, 21 ianuarie 2019.

Acesta era deja delegat în funcţia procuror general adjunct la această unitate de parchet, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

De asemenea, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcţia de procuror general adjunct la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia a procurorului Fulop Eugen, începând cu data de 22.01.2020. În continuare, procurorii din CSM vor trebui să delege o altă persoană pe funcţia de procuror general adjunct, eliberată de Eugen Fulop prin avansarea pe postul principal de conducere din cadrul instituţiei.

Secţia de procurori a refuzat anterior delegarea pe post a fostului procuror general Ilie Nariţa, precum şi a procurorului general adjunct, Mihaela Chicea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate