Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CSM Satu Mare – CS Universitatea Alba Iulia, 75-74. Alba a „murit” frumos la Satu Mare

Publicat

CS Universitatea a ieșit, joi, la Satu Mare, din lupta pentru o medalie, iar acest lucru a fost posibil grație unei prestații a brigăzii de arbitri care a reușit să enerveze pe toată lumea. Chiar dacă a fost eliminată, CS Universitatea va mai rămâne în lupta pentru locurile 5-8. Scorul final a fost 75-74 (pe sferturi 18-25, 15-7, 10-17, 20-16 și 11-10).

Partida de la Satu Mare a început în nota de dominare a echipei din Alba Iulia, formație care a putut conta și pe serviciile israeliencei Katya Abramzon. Aceasta a evoluat, chiar dacă pe terena avut probleme vizibile în alergare. CS Universitatea a condus la pauză cu șapte puncte, dar, în sfertul secund, CSM Satu Mare s-a apărat excelent, reușind să revină pe tabelă. Scorul pauzei mari a fost 33-32.

Sfertul trei a arătat o echipă revigorată din Alba Iulia, iar CSU s-a distanțat grație prestației excelente la șase puncte. În sfertul patru, Tomas Bilek a pierdut-o pe Breanna Salley, care a părăsit terenul din cauza celor cinci greșeli personale. Pe finalul partidei, presiunea s-a făcut simțită și în rândul baschetbalistelor de la Alba Iulia, Taneisha Harrison și Becca Tobin nu au reușit să marcheze decât un punct din patru aruncări, puncte care cu siguranță ar fi fost folositoare echipei noastre.

Citeşte mai mult şi vezi galerie foto pe sport.alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax