Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia aduce un tehnician care nu a mai antrenat de 9 ani: ”Avem încredere că poate îndeplini obiectivul”

Publicat

Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia s-a înțeles recent cu un nou antrenor principal.

După ce conducerea clubului a purtat discuții cu câteva „nume grele” ale fotbalului românesc, precum Mihai Iosif, Adrian Iencsi sau Florentin Petre, decizia finală a fost luată în favoarea lui Stelian Gherman, antrenor ieșit din activitate deja de aproape un deceniu.

Timp de mai bine de o lună negocierile s-au purtat cu Marius Popescu, antrenor al formației Viitorul Cluj, originar din Alba.

Discursul conducerii la vremea tratativelor cu Popescu atingea mereu ideea că trebuie adus un antrenor care cunoaște realitățile seriei, profil pe care Marius Popescu se plia perfect.

Până la urmă s-a mers pe varianta Stelian Gherman un antrenor cu experiență la nivelul primei ligi, dar care nu a mai antrenat din 2014, când a pregătit-o pe UTA Arad.

Probabil că în dauna unui antrenor cu un CV mai stufos și actual, Stelian Gherman a fost varianta „de buget”, pretențiile sale financiare fiind sensibil mai mici decât ale lui Mihai Iosif, spre exemplu.

De asemenea, este probabilă și o desfășurare a activității asemănătoare cu cea din cursul sezonului anterior, atunci când antrenorul principal, Marcel Rusu, a lucrat sub atenta coordonare a președintelui secției de fotbal a CSM-ului, Mihai Dăscălescu.

„Nu mă interesează că nu a mai antrenat, antrenoratul este ca mersul pe bicicletă, nu se uită.

Avem încredere că Stelian Gherman poate îndeplini obiectivul, altfel nu îl aduceam.

Mihai Dăscălescu l-a numit pe Gherman în funcția de antrenor, nu eu”, a declarat directorul Clubului Sportiv Municipal, Radu Urcan, pentru alba24.

Ultima dată când cuplul Dăscălescu – Gherman a condus destinele Unirii Alba Iulia, în perioada 2011-2013, finalul a fost unul tragic, echipa retrăgându-se din Liga 2 în plin campionat din cauza problemelor financiare, ajungând la un pas de desființare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Alb Negru

    marți, 27.06.2023 at 13:56

    Dascalescu, Iordachescu cine sunt acesti “escu” care tin fraiele fotbalului de pe la noi? Cine si ce ii recomanda? Cum au ajuns in posturile respective? Ce parere are finantatorul, respectiv Consiliul local? In afara de Urcan care a fost un sportiv titrat al judetului, restul nu inteleg de ce stau pe bani publici?

  2. pilu

    marți, 27.06.2023 at 14:07

    Măi hotentoţilor, fotbalul de azi nu mai seamănă cu cel de acum un deceniu. Aici e ca la bucătărie, se schimbă gustul şi preparatele în zece ani. Tăntălăilor !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax