Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia are un nou atacant. Albert Voinea a fost transferat de la Pandurii Târgu Jiu

Publicat

Un nou transfer a fost anunțat de reprezentații CSM Unirea Alba Iulia, în intersezon. Este vorba despre Albert Voinea, un jucator de 31 de ani, care a venit la Alba Iulia, de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Anunțul cu transferul lui Voinea a fost făcut de reprezentanții echipei de fotbal, joi, 13 iunie 2024.

„Am ales Unirea Alba Iulia după discuții cu foști colegi care mi-au vorbit frumos despre ceea ce e acolo și despre ceea ce se vrea. A contat foarte mult prezența lui Alexandru Pelici la echipă deoarece pot spune că e unul dintre puținii antrenori care m-au cunoscut cu adevărat. Îmi doresc să am evoluții cât mai bune și la finalul sezonului să promovăm”, a declarat Albert Voinea, citat de reprezentații clubului.

În vârstă de 31 de ani, Albert Voinea vine de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipă pentru care a evoluat în 11 partide în sezonul 2023-2024.

Până în acest moment Albert Voinea a mai evoluat la Pandurii Târgu Jiu, Gloria Bistrița, Damila Măciuca, CS ”U” Craiova, CSM Râmnicu Vâlcea, Metalul Reșița, CSC Dumbravița, Ripensia, UTA Arad, Concordia Chiajna și Viitorul Pandurii Târgu Jiu sunt doar cele mai importante echipe pentru care a jucat noul atacant al echipei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax