Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia atacă promovarea în sezonul viitor. Atacantul Ștefan Blănaru, prima achiziție din intersezon

Publicat

CSM Unirea Alba Iulia a început campania de achiziții pentru noul sezon, sezon în care echipa va ataca promovarea.

Primul jucător care a semnat cu Unirea Alba Iulia este Ștefan Blănaru, atacant cu o vastă experiență la nivelul primelor două eșaloane fotbalistice din România, au transmis reprezentanții clubului.

”M-a determinat să aleg Unirea Alba Iulia ambițiile pe care le are clubul pentru acest sezon și pentru cele care vor urma.

Prezența lui Alexandru Pelici a fost foarte importantă, la fel și cea a lui Bogdan Petric, a domnului președinte și a domnului director, toți sunt oameni care trag la aceași căruță și vrem să încheiem sezonul cu o promvoare în Liga a II-a.

E un proiect serios și acest lucru a contact foarte mult pentru mine”, a declarat Ștefan Blănaru, imediat după ce a semnat contractul cu echipa din Alba Iulia.

Ștefan Blănaru are 35 de ani va juca două sezoane pe ”Cetate” și vine din postura de jucător liber de contract de la CS Mioveni, echipă cu care a luptat pentru promovarea în Superligă în acest sezon.

De-a lungul carierei, spun reprezentanții clubului, noul jucător al echipei noastre a mai evoluat la echipe precum Ripensia Timișoara, Poli Timișoara, AFC Hermannstadt, Petrolul Ploiești, Turris Turnu Măgurele, FC Brașov și CS Mioveni.

Alături de antrenorul echipei din Alba Iulia, Ștefan Blănaru are două promovări în Liga 1, una cu AFC Hermannstadt și alta cu CS Mioveni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax