Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia înființează grupe de fotbal feminin. Parteneriat strategic alături de campioana României, U Olimpia Cluj

Publicat

Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia va demara un parteneriat strategic cu „U” Olimpia Cluj, în vederea înființării unor grupe de fotbal feminin.

CSM Unirea Alba Iulia își propune înființarea unor grupe de fotbal feminin în cadrul secției de fotbal.

„Încercăm să formăm două grupe de junioare și una de senioare în cadrul secției de fotbal a CSM-ului. Echipa de senioare ar urma să participe în Liga 2, și ne propunem promovarea încă din primul sezon”, a declarat Radu Urcan, Președintele CSM Unirea Alba Iulia, pentru alba24.ro.

Parteneriatul dintre cele două cluburi ar urma să funcționeze în beneficiul ambelor părți, astfel „U” Olimpia Cluj va ajuta formația din Alba Iulia cu o serie de senioare în jurul cărora să se formeze o echipă, urmând ca ulterior tinerele talente pe care CSM Unirea Alba Iulia le crește în propria pepinieră să aibă porțile deschise la Cluj, acolo unde pot evolua inclusiv în Champions League, a mai explicat Radu Urcan.

CSM Unirea Alba Iulia nu este singurul club care a inițiat o astfel de colaborare cu „U” Olimpia Cluj, în această horă intrând și Metaloglobus București, ACS Sportul București și Daliana Carei.

„Universitatea Olimpia Cluj, va dezvolta începând cu noul sezon, parteneriate cu asociații sportive din mai multe orașe ale țării, cu scopul declarat de a lărgi aria de selecție pentru descoperirea de talente ce pot face pasul spre marea performanță, dar și pentru a sprijini dezvoltarea fotbalului feminin într-un cadru propice performanței.

București, Alba Iulia și Carei sunt primele orașe din acest proiect”, au transmis reprezentanții echipei clujene pe pagina de Facebook.

„U” Olimpia Cluj este multiplă Campioană a României la fotbal feminin, cu 12 titluri consecutive.

În stagiunea 2022/2023, Olimpia a încheiat pe locul întâi în prima ligă de fotbal feminin a României.

foto: Facebook/ U Olimpia Cluj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax