Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia organizează un trial de selecție pentru completarea lotului. Două noi achiziții, perfectate de club

Publicat

stadion

Clubul Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia organizează în perioada 10-12 iulie un trial de selecție în vederea înregimentării câtorva tineri fotbaliști cu care Stelian Gherman să atace promovarea.

Potrivit regulamentelor Federației Române de Fotbal, pe parcursul sezonului competițional 2022/2023, echipele care activează în Liga 3 vor fi obligate să aibă în teren pe durata întregului meci doi fotbaliști născuți în 2004 și unul născut în 2005 (sau mai tineri).

Astfel, în urma interesului arătat de câțiva fotbaliști din zonă, conducerea CSM Unirea Alba Iulia a luat decizia organizării acestui trial.

„Avem deja semnale din partea a cinci fotbaliști care și-au manifestat intenția de a participa la probe. Nu s-a stabilit o limită de locuri, ne-am bucura să vină cât mai mulți jucători”, a declarat pentru alba24.ro directorul sportiv al clubului, Dan Iordăchescu.

Pe parcursul celor trei zile, pretendenții se vor antrena sub comanda staff-ului condus de Stelian Gherman, urmând ca în ultima zi să aibă loc un meci de verificare, la finalul căruia se vor trage concluziile în ceea ce privește jucătorii care vor rămâne în cadrul clubului.

Cei care își doresc să participe la această sesiune de probe pot lua legătura cu conducerea clubului la adresa de e-mail club@unireafc.ro, sau direct la sediul clubului.

Două noi achiziții

De asemenea, Unirea Alba Iulia a perfectat și două noi mutări în perspectiva acoperirii posturilor de „under”.

Frații Nistor – foto: Facebook/ CSM Unirea Alba Iulia

Este vorba despre doi frați gemeni, Raul și Darius Nistor, care vin de la Universitatea Cluj, sub forma unui împrumut valabil pentru un sezon.

Transfermarkt.com le evaluează acestora cota de piață la 50.000 de euro, fiecare.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei, unde reprezentanții clubului au scris: „Doi tineri jucători de perspectivă au semnat astăzi contracte cu Unirea Alba Iulia!”

Deși Unirea Alba Iulia se mișcă pe piața transferurilor, încă nu a fost adus niciun jucător cu experiență, până la ora actuală fiind înregimentați numai doi fotbaliști de 18 ani și unul de 20.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax