Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia poate relansa lupta la locurile de baraj. Miercuri pe „Cetate”, Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni

Publicat

Stadionul „Cetate” din Alba Iulia va găzdui meciul dintre Unirea Alba Iulia și Unirea Ungheni, partidă care ar putea relansa lupta pentru locurile care duc la barajul de promovare în Liga a 2-a.

CSM Unirea Alba Iulia întâlnește miercuri, 3 mai, ocupanta locului secund în ierarhia Seriei 9 a Ligii a 3-a, Unirea Ungheni. Meciul va începe la ora 18:00.

După un început slab de play-off, echipa antrenată de Marcel Rusu, Unirea Alba Iulia, a reușit în etapa precedentă să producă o surpriză câștigând în deplasare pe terenul celor de la Metalurgistul Cugir, cu scorul de 3-1.

Vezi aici detalii: LIVE TEXT: Metalurgistul Cugir 1 – 3 Unirea Alba Iulia. Victorie categorică a Unirii

Astfel albaiulienii păstrează șanse reale la calificarea pentru barajul de promovare în Liga a 2-a, întrucât o victorie împotriva celor de la Ungheni i-ar apropia la numai un punct de aceștia.

Unirea Ungheni vine după două înfrângeri consecutive, una la Cugir (2-1), cealaltă acasă, în fața liderului Corvinul Hunedoara (2-3).

Cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori în actuala stagiune, toate cele trei partide încheindu-se cu victorii pentru mureșeni.

„Întregul efectiv este disponibil pentru meciul de miercuri, iar fiecare jucător s-a pregătit foarte bine până acum, astfel băieții îmi dau bătăi de cap plăcute în privința alegerii primului 11. Obiectivul indiscutabil este victoria, pentru a ne lua revanșa față de ultimul meci, și am mare încredere că putem câștiga.

Cât timp vom avea șanse matematice la calificarea pentru baraj vom lupta în fiecare meci. Suntem profesioniști și dorim să câștigăm fiecare joc.”, a declarat antrenorul alb-negrilor, Marcel Rusu, pentru Alba24.

foto: Facebook CSM Unirea Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax