Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia se întărește cu un fotbalist de bază de la o adversară directă în lupta pentru promovare

Publicat

Clubul finanțat de Primăria Municipiului Alba Iulia este pe cale de a parafa o înțelegere cu Florin Istrate, fotbalist care în ultimele două sezoane a evoluat pentru adversarii formației albaiuliene în Liga 3, Unirea Ungheni.

Potrivit surselor Alba24.ro, Florin Istrate este așteptat la o întâlnire cu oficialii Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia în decursul zilei de marți, 15 august.

Istrate ar fi doar al doilea fotbalist experimentat pe care Unirea îl înregimentează în această perioadă de mercato, după aducerea lui Mario Boldea de la rivalii din județ, Metalurgistul Cugir.

Născut la Breaza, în județul Prahova, mijlocașul central Florin Istrate a mai îmbrăcat tricoul Unirii Alba Iulia timp de o jumătate de sezon, între 1 iulie 2012 și 1 ianuarie 2013.

Pe parcursul carierei sale, Istrate a mai jucat pentru echipe precum Rapid București, Șoimii Lipova, SCM Zalău sau Tricolorul Breaza.

foto: Facebook/ Florin Ciprian

Tudor Itu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax