Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CSM Unirea Alba Iulia transferă doi fotbaliști de la Dinamo. Precizări ale conducerii privind campania de achiziții

Publicat

Echipa fanion a județului Alba, Unirea Alba Iulia, bifează două noi transferuri de la un club de tradiție din Fotbalul Românesc.

Vlăduț Stanciu (atacant) și Alexandru-Adrian Stoian (portar) vor evolua sub formă de împrumut timp de un sezon pentru CSM Unirea Alba Iulia.

Cele două cluburi s-au înțeles deja privind acest împrumut, așteptându-se numai semnătura celor doi.

Cei doi fotbaliști au fost aduși pentru a completa lista jucătorilor care îndeplinesc criteriul de vârstă impus de Federația Română de Fotbal.

Mai exact, pe parcursul sezonului care va debuta în luna august, cluburile de Liga 3 sunt obligate să aibă în teren pe durata tuturor partidelor de campionat minim un jucător născut după 1 ianuarie 2005 și alți doi jucători născuți după 1 ianuarie 2004.

„Această regulă a jucătorilor sub vârstă ne-a determinat ca în prima parte a perioadei de mercato să ne concentrăm pe a găsi jucători tineri de calitate.

După părerea mea, echipele puternice din acest campionat vor fi cele cu jucători <under> buni. Aceștia vor face diferența în meciurile dificile.

Sunt sigur că atât acum, cât și pe viitor, toate aceste achiziții ne vor ajuta să îndeplinim tot ceea ce ne propunem”, a explicat Dan Iordăchescu, director sportiv în cadrul Clubului Sportiv Municipal Unirea Alba Iulia.

Dacă transferul celor doi tineri dinamoviști se va concretiza, lucru foarte probabil, Stelian Gherman va dispune de nu mai puțin de 9 jucători născuți după 1 ianuarie 2004: Emanuel Codrea, Paul Codrea, Raul Nistor, Darius Nistor, Gabriel Mureșan, Vlăduț Stanciu, Adrian Stoian, Darian Borza și Marius Sebaș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    sâmbătă, 29.07.2023 at 10:25

    Când ți-o iei de la VEDIȚA COLONEȘTI, ce pretenții de promovare poți să mai ai… Grijă mare Pleșo, că aștia or să-ți mănânce banii și nu o să promoveze. Iarăși s-a adunat o cloacă de smekeri la Unirea, care o să încerce să te facă de bani.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax