Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: CSM Volei Alba Blaj, calificată în semifinalele Cupei CEV, după victoria în faţa echipei Galatasaray

Publicat

CSM Volei Alba Blaj a intrat în semifinalele Cupei CEV la volei feminin, după o victorie obţinută marţi, la Sibiu, în faţa echipei Galatasaray Istanbul. Scorulul a fost de 3-0 (25-20, 25-23, 25-16) şi 15-5.

Echipa din Blaj, vicecampioană europeană, a reuşit o calificare remarcabilă, în 79 de minute, după ce pierduse clar meciul tur, cu 0-3.

A dominat toate cele patru seturi, cu excepţia celui de-al doilea, în care formaţia de pe malul Bosforului a fost mai bună, însă CSM Volei Alba Blaj a reuşit să încline balanţa pe final, în faţa a 1.700 de spectatori.

Cea mai bună jucătoare a meciului din echipa Alba-Blaj a fost Ioana Maria Baciu, cu 18 puncte, Ana Lazarevic a contribuit cu 13, iar Sonja Newcombe cu 11. De la Galatasaray s-au remarcat Hande Baladin, 18 puncte, şi Meryem Boz, 14 puncte.

Echipa ardeleană Meciul a fost arbitrat de Iris Stojcic-Fogel (Israel) şi Oleksi Skibiţki (Ucraina).

Urmează meciul cu câştigătoarea partidei dintre Ştiinţa Bacău şi VK UP Olomouc. Semifinalele vor avea loc pe 26 februarie (turul) şi 5 martie (returul).

”Încheiem o seară memorabilă lăsându-vă în compania bucuriei fetelor noastre, după calificarea în semifinalele Cupei CEV! Vă mulțumim din inimă pentru ajutorul vostru, fără de care ne-ar fi fost mult mai greu astăzi. Așa vrem să fie atmosfera și la semifinala cu Știința Bacău!” au scris pe pagina oficială Facebook a echipei din Blaj

sursă: agerpres.ro, Volei Alba Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax