Connect with us
Publicitate

BLAJ

CSM Volei Alba Blaj transferă o campioană a Serbiei. Isidora Kockarević va juca în „Mica Romă” din toamna acestui an

Publicat

Voleibalista din Serbia, Isidora Kockarević, este noua achiziție a Volei Alba Blaj.

După ce CSM Volei Alba Blaj s-a despărțit în această vară de patru piese importante din angrenajul echipei, conducerea clubului operează mutări pentru a reîntregi lotul.

Astfel, Isidora Kockarević, sportivă care la finalul sezonului trecut a câștigat titlul de Campioană a Serbiei alături de Jedinstvo Stara Pazova, se alătură grupării din Blaj.

Antrenorul Stevan Ljubicic mizează în continuare pe sportive din țara sa natală, Serbia. În sezonul 2022/2023, în lotul echipei conduse la Ljubicic s-au regăsit cinci voleibaliste din Serbia, iar în rândul membrilor staff-ului tehnic, alți patru sârbi.

Kockarević are numai 21 de ani, iar sezonul 2022/2023 i-a adus și primul titlu din carieră. Anterior, aceasta a mai devenit vicecampioană a Serbiei în două rânduri.

La nivel de echipă națională, aceasta a câștigat medalii de argint la Campionatul Mondial U20 și la Campionatul European U21.

Isidora Kockarević evoluează, de regulă, pe poziția de „outside hitter”, și pare că ar urma să fie înlocuitoarea conaționalei sale, Bojana Milenkovic, care s-a despărțit de Volei Alba Blaj, semnând cu SC Prometey. Cele două au și aceeași înălțime, mai exact, 1.85 metri.

Volei Alba Blaj s-a despărțit până acum de patru dintre cele mai bune voleibaliste din sezonul trecut, anume, Gergana Dimitrova, Victoriya Russu, Bojana Milenkovic și Sladjana Mirkovic.

foto: Instagram/ _kockarevic___

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax