Connect with us
Publicitate

SPORT

CSŞ Blaj, în turneul final al Campionatului naţional de volei

Publicat

Echipa de juniori din cadrul secţiei de volei masculin de la CSŞ Blaj a obţinut, duminică, în faţa propriilor suporteri, calificarea la turneul final al Campionatului Naţional.

Sportivii pregătiţi de Alexandru Man s-au clasat pe poziţia a doua, în penultima fază a competiţiei, asigurându-şi astfel prezenţa printre cele mai bune şase echipe de juniori din ţară.

Echipa blăjeană este formată din: Alex Fleşer, Emil Ciufudean, Bogdan Cristea, Sebastian Benchea, Dan Boaru, Adrian Şorlea, Dan Roşca, Tiberiu Tarco, Sergiu Aldea, Vlad Nicoară şi Răzvan Popa.

CSŞ Blaj şi-a asigurat a doua poziţie în serie, după ce a învins cu 3-1 pe CSŞ Triumf Botoşani, cu 3-1 pe CSS2 UKRO Baia Mare, cu 3-1 pe CSS3 Steaua Bucureşti şi cu 3-1 pe CS TEO CNMB Râmnicu Vâlcea. Singura înfrângere înregistrată de blăjeni a fost cu CNMV Ploieşti, scor 2-3.

Turneul final va avea loc în perioada 13-17 aprilie, locul de desfaşurare urmând să fie stabilit  la sfârşitul acestei luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marian

    marți, 22.03.2011 at 18:59

    Rusine !!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax