Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cu ce avere își începe mandatul, noul primar de la Alba Iulia. Gabriel Pleșa: casă mare, terenuri și o colecție de timbre scumpe

Publicat

Gabriel Pleșa, noul primar al municipiului Alba Iulia își începe mandatul ca proprietar al unei case mari, a două terenuri intravilane și al unei colecții de timbre care valorează peste 10.000 de euro.

Pleșa are datorii la bancă, dar a încasat o sumă considerabilă din activitatea de viceprimar pe care însă îi ține, se pare, la ciorap, pentru că nu are nici un cont pe numele său, potrivit declarației de avere depuse în 2020, în calitate de candidat. 

Cel mai prost stă la capitolul autoturisme, cel puțin oficial.

Alba24 vă prezintă declarațiile de avere și interese ala viitorului primar, așa cum le-a transmis acesta spre portarul declaratii.integritate.eu.

Imobiliare

Noul primar al municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa deține în Alba Iulia o casă de 275 de metri pătrați, construită în regie proprie în anul 2007.

Tot în Alba Iulia mai deține 1/8 dintr-un apartament de 78 de metri pătrați (succesiune).

Gabriel Pleșa deține în Alba Iulia două terenuri intravilane: unul în suprafață de 1.470 de metri pătrați, cumpărat în anul 2000 și unul de 1.000 de metri pătrați, cumpărat în 2012.

Citește și: Cine este Gabriel Pleșa, noul primar din Alba Iulia. De la o trupă de umor și afaceri cu telefoane, la politică și administrați

La capitolul autoturisme, Pleșa are pe numele său doar un Matiz din 2005, deși este văzut adesea la volanului unui Mercedes.

Colecție de timbre, datorii și indemnizații

Printre pasiunile sale se numără filatelia. Are o colecție pe care a început-o în 1977, pe care o estimează la mai mult de 10.000 de euro.

La capitolul datorii, noul primar a trecut suma de 34.000 de euro la Banca Românească (scadent în 2013 – probabil o greșeală de redactare) și 27.000 de lei la CAR (scadent în 2022).

Cât a câștigat ca viceprimar

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax