Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu ce ne încălțăm în această vară? (P)

Publicat

Când termometrele urcă spre limita maximă și trebuie să ieșim din casă, avem mereu aceeași întrebare: cu ce ne încălțăm?

Chiar dacă am prefera să mergem în șlapi, trebuie să ne alegem încălțămintea în funcție de activitate, locație și momentul zilei.

Iată cum putem alege încălțămintea potrivită în funcție de aceste trei elemente.

Activitate

Activitatea pe care urmează să o faci este foarte importantă pentru a putea decide ce încălțăminte să porți. Încălțămintea te poate proteja de eventualele accidente, îți poate oferi confort și mobilitate sau te va ajuta să completezi cu succes o ținută potrivită.

Dacă ești în vacanță și mergi la plajă sau la piscină, cu siguranță poți opta pentru o pereche de șlapi sau o pereche de papuci lejeri.

În oraș, poți purta o pereche de sandale potrivite activităților din ziua respectivă. Exista foarte multe modele de sandale dama. Include în garderobă câteva perechi potrivite ținutelor tale și alege-o pe cea adecvată în funcție de programul tău.

Completează garderoba și cu câteva perechi de espadrile sau pantofi sport pentru damă și astfel vei fi pregătită pentru orice activitate.

În drumeții și activități sportive, pentru a evita accidentările, alege pantofi sport sau sandale speciale pentru astfel de activități.

Urmează un eveniment special? O pereche de sandale elegante va completa perfect orice ținută.

Locație

Încălțămintea trebuie adaptată locului în care ne aflăm.

Dacă la birou trebuie să păstrăm o ținută de afaceri, atunci vom evita sandalele cu accesorii strălucitoare, tocuri foarte înalte sau pantofi sport. Espadrilele și sandalele simple, cu toc confortabil sunt cea mai bună opțiune.

Pentru petreceri vom alege încălțămintea în funcție de locul de desfășurare. Pentru o petrecere în grădină sau un picnic vom purta pantofi fără toc sau cu talpă ortopedică.

Tenișii, espadrilele sau sandalele cu talpă de rafie sunt alegerea perfectă. Dacă urmează un eveniment într-o locație elegantă, sandalele cu toc sau o pereche de pantofi stiletto vor completa perfect ținuta.

În vacanță, pantofii fără toc, espadrilele și sandalele plate sunt alegerea perfectă pentru perioada verii. Chiar dacă mergi la mare sau într-un city break, lasă acasă tocurile și relaxează-ți picioarele. Adaugă, totuși, în bagaj și o pereche de sandale elegante pentru o seară romantică sau un eveniment special.

Momentul zilei

Încălțămintea, la fel ca și ținuta, trebuie adaptată și în funcție de momentul zilei.

În timpul zilei, dacă este foarte cald, alege încălțăminte decupată, care să lase piciorul să respire și să-ți ofere confort. Păstrează tenișii preferați sau pantofii din piele pentru seară sau pentru zilele mai răcoroase.

Sandalele elegante, cu toc înalt, sunt potrivite pentru evenimentele de seară. Evită să porți tocuri subțiri și înalte la evenimentele din timpul zilei. Aceste tocuri și accesoriile sclipitoare sunt potrivite pentru petrecerile din a doua parte a zilei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax