Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu dosar penal după ce a condus o maşină furată, fără permis şi sub influenţa alcoolului. Cumul de infracţiuni pentru un tânăr de 30 de ani din Alba Iulia

Publicat

etilotest_A condus o mașină furată, aflat sub influența alcoolului și fără a deține permis. A avut “ghinionul” să fie oprit de poliţişti pe o stradă din Alba Iulia şi acum are dosar penal. Este „palmaresul” unui tânăr de 30 de ani din Alba Iulia, care a fost reţinut de poliţişti, însă procurorii au dispus cercetarea sub control judiciar.

Vineri dimineaţa, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către un cetăţean din municipiu, cu privire la faptul că i-a dispărut autoturismul pe care-l lăsase parcat pe strada Mureşului, în faţa locuinţei sale.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul reclamat ca furat fusese oprit în trafic, în noaptea precedentă, iar cu acea ocazie poliţiştii au constatat că bărbatul aflat la volanul lui, C.F.I., de 30 de ani, din Alba Iulia, nu deţinea permis de conducere şi era sub influenţa băuturilor alcoolice ( 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, cu ocazia testării cu aparatul etilotest). Cu acea ocazie, poliţiştii i-au întocmit bărbatului dosar penal.

Bărbatul, cunoştinţă cu proprietarul maşinii, a profitat de faptul că autoturismul era parcat neasigurat şi l-a sustras pentru a se plimba prin oraş.

C.F.I. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, vineri, fiind acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi furt în scop de folosinţă. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care dispus faţă de el măsura controlului judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax