Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cu dosar penal pentru furt calificat: Un bărbat din Blaj a sustras ţigări, cafea şi băutură dintr-un magazin din oraş

Publicat

pol

Poliţiştii din Blaj au reuşit să recupereze 80% dintr-un prejudiciu produs de un bărbat din oraş la un magazin de pe strada Iuliu Maniu. Acesta a furat ţigări, cafea şi băutură în valoare de 3.500 de lei.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au identificat, marţi, pe D.M., un bărbat în vârstă de 40 de ani din oraş, despre care există suspiciunea că este autorului unui furt dintr-o societate comercială, faptă sesizată poliţiei duminică după-amiaza.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în noaptea de 26/27 aprilie, bărbatul a pătruns prin efracţie într-un magazin situat pe strada Iuliu Maniu din Blaj şi a sustras ţigări, cafea şi băutură, prejudiciul reclamat de reprezentanţii societăţii fiind în valoare de 3.500 lei.

Cu ocazia activităţilor de cercetare efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze 80% din prejudiciu. Pe numele lui D.M. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax