Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu dosar penal şi cu permisul suspendat: Un tânăr din Vinţu de Jos a condus cu 130 km la oră un autoturism neînmatriculat

Publicat

politie

masina politie rutiera Un tânăr de 21 de ani din Vinţu de Jos a rămas fără permis şi s-a ales în schimb cu dosar penal după ce a condus un autoturism neînmatriculat cu viteza de 131 kilometri la oră pe DN7, într-o zonă cu restricţie.

Vineri, la ora 17.32, poliţiştii Serviciului Rutier Alba, în timp ce acţionau pentru prevenirea accidentelor rutiere şi combaterea cxcesului de viteză pe DN 7, la kilometrul 334, în afara localității Vințu de Jos, într-o zonă în care limita maximă de viteză este 70 de kilometri pe oră, l-au depistat pe F.C.R., de 21 de ani, din comuna Vinţu de Jos în timp ce conducea un autoturism cu 131 de kilometri pe oră.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că autoturismul condus de tânăr este radiat din circulaţie din luna martie 2014.

Faţă de F.C.R. a fost luată măsura sancţionării contravenţionale şi complementar cea a suspendării permisului de conducere, pentru depăşirea limitei legale de viteză, totodată fiindu-i întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax