Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu dosare penale de Ziua Femeii. Bărbaţi prinşi în trafic de Poliţia Alba, fără permis sau sub influenţa alcoolului

Publicat

actiune politia

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosare penale în Alba, în weekend-ul de Ziua Femeii, după ce au pus în pericol siguranţa traficului rutier. Au condus sub influenţa alcoolului sau fără permis.

Vineri, 8 martie, în jurul orei 8.30, poliţiştii Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din Câlnic, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Gării din municipiul Sebeş, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice: 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tot vineri, în jurul orei 22.00, poliţiştii Secției 1 Politie Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 28 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Comunal Cricău, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Vineri seara, în jurul orei 22.00, poliţiştii de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din localitatea Siliștea Gumești, județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Iuliu Maniu din Blaj, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sâmbătă, 9 martie, în jurul orei 19.00, poliţiştii Secției 9 Politie Rurala Cîmpeni l-au depistat pe un bărbat de 45 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea un autoturism, neînmatriculat pe Drumul Comunal 141, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.  În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Sâmbătă, în jurul orei 21.10, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Sebeș, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Poliţiei Locale Sebeş, pe strada Aurel Vlaicu din municipiu, l-au depistat pe un tânăr de 18 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 00.30, poliţiştii de siguranță publică din cadrul Poliţiei oraşului Cîmpeni l-au depistat pe un bărbat de 55 de ani, din localitatea Vidra, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul National 75, pe direcţia de mers Cîmpeni – Sohodol, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, în jurul orei 11.51, poliţiştii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Politie Județean Alba l-au depistat pe un bărbat de 52 de ani, din Petrila, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul National 1, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Tot duminică, ora 18.30, poliţiştii din cadrul Secției 9 Politie Rurala Cîmpeni, în timp ce acţionau, pe raza comunei Bistra, pe Drumul Comunal 97, l-au depistat pe un tânăr de 26 de ani, din Bistra, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax