Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu dosare penale după ce au provocat INCENDII de pădure. Doi bărbaţi, în vizorul poliţiştilor din Aiud

Publicat

incendiu padure Doi bărbaţi, din Gârbova de Sus, respectiv din Gârboviţa, sunt cercetaţi de poliţiştii din Aiud, după seria de incendii de vegetaţie din ultima perioadă. Cei doi sunt bănuiţi că au provocat incendii în urma cărora a fost distrusă o suprafaţă de 28 de hectare de fond forestier. Sunt cercetaţi penal pentru distrugere fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 7 martie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud i-au identificat pe M.L., de 64 de ani, din Gârbova de Sus şi B.N., de 34 de ani, din Gârbovița, ca persoane bănuite de provocarea, în zilele de 3 şi 5 martie, a unor incendii de vegetaţie.

Aceştia ar fi dat foc vegetației uscate de pe mai multe terenuri agricole, limitrofe cu fondul forestier, în scopul de a le curăţa, însă focul s-a propagat în fondul forestier, provocând distrugeri pe o suprafaţă de 29,8 hectare.

Faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de „distrugere fără drept, de arbori, puieţi sau lăstari din fondul forestier naţional şi din vegetaţia forestieră situată pe terenuri din afara acestuia, indiferent de forma de proprietate” faptă prevăzută şi pedepsită de art. 107, alin. 1 din Legea 46/2008.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax