Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cu fața acoperită și o armă în mână, un bărbat a încercat să jefuiască o sală de jocuri din Alba Iulia. Pentru ce va fi judecat

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Alba Iulia care a vrut să jefuiască o sală de jocuri de noroc, va fi judecat pentru tâlhărie calificată. 

Tentativa de jaf pe care a pus-o la cale a avut loc în luna iunie a anului 2023, iar în data de 18 septembrie, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. 

Mai exact, bărbatul de 30 de ani a încercat să jefuiască sala de jocuri de lângă Serviciul de Pașapoarte din Alba Iulia. Bărbatul le-a amenințat cu o armă neletală, pe trei dintre fetele care lucrau în noaptea atacaului la sala de jocuri.

Acesta le-a cerut, în limba engleză, banii din încasări, dar când angajatele au spus că nu au acces la sumele în cauză, a spart mai multe obiecte și a luat poșeta uneia dintre fete.

Motivarea instanței a fost făcută publică.

Potrivit motivării instanței, ”inculpatul în data de 09 iunie 2023, în jurul orei 04:40, având fața acoperită cu un material textil, a intrat în incinta sălii de jocuri de noroc House of Games din Alba Iulia, unde a amenințat persoanele vătămate cu o armă neletală pe care o avea asupra sa și le-a solicitat acestora, vorbind în limba engleză, să-i remită banii pe care îi dețin.

CITEȘTE ȘI: Angajații unei săli de jocuri din Alba Iulia, amenințați de un bărbat care le-a cerut încasările. Suspectul a fost ARESTAT

Având în vedere că cele trei persoane vătămate au refuzat, precizând că nu au acces la sumele provenite din încasări și au fugit la etajul superior al clădirii, inculpatul a urcat după acestea, a spart mai multe pahare și a sustras geanta uneia dintre victimei, respectiv geanta aparținând persoanei vătămate , părăsind apoi incinta localului fără să exercite alte acte de violență, cauzând astfel un prejudiciu de aproximativ 4900 lei”, se arată în documentul emis de magistrații din Alba Iulia.

Bărbatul a fost identificat și reținut de polițiști, zece zile mai târziu.

Identificarea sa a fost făcută publică de reprezentații IPJ Alba, într-un comunicat de presă emis în 22 iunie.

Atunci bărbatul a fost reținut cu ajutorul luptătorilor SAS, iar în urma percheziției a fost descoperită și o armă neletală pe care bărbatul o deținea fără autorizație.

În data de 18 septembrie 2023 magistrații au dispus începerea judecății pentru tâlhărie calificată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax