Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cu gândul la zilele de vară, Primăria Alba Iulia cumpără, în noiembrie, 9 pompe pentru fântânile arteziene din Piața Cetății

Publicat

Primăria Alba Iulia cumpără prin achiziție directă nouă pompe necesare fântânilor arteziene din Piața Cetății, zona Sălii Unirii. 

Potrivit unui anunț publicat în data de 4 noiembrie pe site-ul instituției, valoarea estimată a achiziției este de 9.450 de lei, fără TVA.

Pompele ce deservesc cele 9 fântâni arteziene aflate în spatele Sălii Unirii din Piața Cetății și-au depășit durata normală de funcționare, diminuându-se debitul pompat și presiunea de lucru, acestea tinzând spre zero.

Pompele submersibile vor avea următoarele specificații:

  • debit: 3.000 l/h
  • putere: 70, 85 W
  • înălțimea maximă de pompare: 3,5 metri
  • tijă pompă – diuză cu înălțime reglabilă: 1 – 1,5 metri

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    sâmbătă, 06.11.2021 at 12:52

    Pai de acelasi lucru sufera cam toate artezienele din municipiu. Mai daca le-ati facut de ce dracu nu le si intretineti ? Fantana din fata fostului sediu BT nu functioneaza de vreo sase ani. Demoalti-o si puneti strat cu flori. Va tot laudati ca faceti si dregeti, lucruri care functioneaza la inaugurare, iar anul viitor sunt pe butuci. Si cand il vad pe Plescuta asta la tv cu fraza, toate la timpul lor, stai si te intrebi, el pe ce timp se afla ? Bai incepatorule, ia mai trage cu ochiul pe la Sinaia, sector 4 Bucuresti sau Ciugud si vezi care sunt modurile de lucru, ca tu esti cam molcom in actiuni.

  2. Gata cu voi !

    sâmbătă, 06.11.2021 at 17:39

    Tara moare si baba proasta se coifeaza ! Rusine ba ca nu sesizati nevoia tarii !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax