Connect with us
Publicitate

BLAJ

Cu motocicleta, de la Blaj în Coreea de Sud și Japonia. Sportivul Ioan Tiurean a plecat într-o aventură de 34.000 de kilometri

Publicat

Cu motocicleta, de la Blaj în Coreea de Sud și Japonia: Un bărbat din Alba, pasionat de motociclete, călătorii extreme și taekwondo va parcurge în vara acestui an 34.000 de kilometri în ceea ce plănuiește să fie aventura vieții sale. El a plecat deja sâmbătă din Blaj. 

Ioan Tiurean (54 de ani) își propune să ajungă de la Blaj, pe motocicletă, până în Japonia, apoi din nou acasă, scrie ziarul Libertatea.ro.

Va trece prin Ungaria, Slovacia, Polonia, Lituania, Letonia, Rusia, Coreea de Sud, Japonia, iar la întoarcere, traseul va fi prin Coreea de Sud, Rusia, Kazahstan, Kârgâzstan, Uzbekistan, Tadjikistan, Turkmenistan, Azerbaidjan, Georgia, Turcia, Bulgaria, Serbia.

Călătoria sa ar urma să se finalizeze în jurul datei de 15 septembrie.

Plecarea din Blaj spre Japonia

Ioan Tiurean este antrenor de taekwondo, deținător al centurii negre 7 DAN.

YouTube video

El și-a pus în gând de mult timp să ajungă până în Coreea de Sud, la Kukkiwon (organizație cu sediul în districtul Gangnam din Seul, care gestionează și coordonează activitatea de taekwondo la nivel național și internațional).

În total, costurile aventurii sunt estimate la aproximativ 16.000 – 17.000 de euro.

În postările pe care le face pe rețelele de socializare, unde își promovează călătoria, solicită și ajutor financiar de la cei care doresc sau ar putea să îl susțină. Vedeți profilele sale AICI și AICI.

Ioan Tiurean a înființat la Blaj, în 2000, Clubul Sportiv Koryo. Scopul organizației este practicarea și promovarea taekwondo-ului, a artelor marțiale și a sportului de masă în general.

În prezent, în cadrul clubului, peste 50 de copii și tineri practică acest sport deosebit, mai scrie Libertatea.

Numele a fost ales datorită semnificației istorice pe care acesta o are. Koryo a fost regatul coreean fondat în anul 918, care a unificat și condus întreaga peninsulă coreeană până în 1392.

Cei care doresc să sprijine financiar această aventură, indiferent cu ce sumă, o pot face urmărind detaliile de pe conturile sale de socializare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    duminică, 16.06.2024 at 12:17

    Mult noroc și drumuri bune!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax