Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu o sabie de „samurai”, într-un local public din Aiud: Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru port ilegal de armă periculoasă

Publicat

Un bărbat din Aiud s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat de polițiști purtând asupra sa o sabie de „samurai”. Acesta se afla într-un local public din Aiud și nu avea dreptul legal de a purta periculoasa armă.

La data de 28 iunie 2013, ora 21.45, agenţii de siguranţă publică din cadrul Politiei Municipiului Aiud în timp ce se aflau în exercitarea sarcinilor de serviciu pe strada Morii din Aiud l-au depistat pe S.C., de 50 ani, din Aiud, care se afla într-un local public şi avea asupra sa o sabie model ,,Samurai,, cu dimensiunile de 69 x 24 cm.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii prevăzută de „port fără drept în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, a unor obiecte fabricate sau confecţionate pentru tăiere, împungere sau tăiere”, prevăzută de articolul 2, aliniatul1, punctul 1 din Legea nr. 61/1991.

FOTO: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax