Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cu permisul suspendat de două luni şi băut, a provocat accident în Câmpeni şi a fugit de la faţa locului. Tânăr de 27 de ani, REŢINUT de poliţişti

Publicat

Un tânăr de 27 de ani din Câmpeni a fost reţinut de poliţişti, după ce a provocat un accident rutier, pe strada Catedralei din oraş şi a părăsit locul faptei. Conducătorul auto era băut şi cu permisul suspendat din luna iulie. Vineri a fost prezentat magistraţilor cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţia Orașului Cîmpeni a fost sesizată de către un bărbat din oraş, cu privire la faptul că, în timp ce conducea un autoturism pe strada Catedralei din Cîmpeni, a fost implicat într-un accident rutier fără victime, iar conducătorul celuilalt autoturism a părăsit locul evenimentului.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au reușit să-l identifice pe şoferul care a părăsit locul accidentului: B.M.N., un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Cîmpeni, care are permisul de conducere suspendat din luna iulie, pentru comiterea infracţiunii de refuz de recoltare probe biologice.

Faţă de B.M.N. a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere cu permisul suspendat şi a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Vineri, a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cîmpeni, cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax