Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cu trei zile înainte de Crăciun, Primăria Alba Iulia nu știe dacă va mai împărți cadouri copiilor, în Piața Cetății. Motivul

Publicat

Cu trei zile înainte de ajunul Crăciunului, reprezentanții Primăriei Alba Iulia nu știu încă dacă Moșul va veni în Cetatea Alba Carolina pentru a împărți cadouri copiilor din oraș, un eveniment obișnuit în anii trecuți.

Potrivit reprezentanților instituției, situația este cauzată de faptul că administrația locală a cumpărat 3.500 de pachete destinate copiilor, dar pe la primărie au trecut în jur de 3000 de colindători, iar mare parte din pachete au fost deja date. 

Mai mult de atât, cei din primărie s-au bazat pe ajutorul unui operator comercial care să le dea mai multe produse pentru a le pune în pachete, dar aceștia nu au răspuns invitației primăriei, așa că au rămas cu ceea ce au pregătit singuri.

De asemenea, cei din primărie au renunțat la ”Craciunul din 21”, (eveniment în care pe data de 21 decembrie copiii din Alba Iulia veneau în Cetatea Alba Carolina și primeau cadouri de la Moș Crăciun). Aceștia au vrut să organizeze evenimentul într-o altă zi pentru a-l diferenția de cel ”inventat” de administrația Hava.

Tot în ideea de a se diferenția de administrația Hava a apărut și târgul de Crăciun în forma actuală. Pavilionul luminat și diorama cu ”Nașterea Domnului” au rămas în Piața Cetății, în timp ce cele câteva căsuțe, patinoarul și alte câteva elemente au fost mutate în șanțurile Cetății pe latura de Vest.

Flaviu Buta, purtătorul de cuvânt al instituției a declarat pentru alba24.ro, că în cursul zilei de marți, 21 decembrie, administrația locală încearcă să facă rost sau să găsească o modalitate de a împărți cadouri copiilor. Un răspuns ar urma să fie dat în seara zilei de marți 21 decembrie cu privire la situația cadourilor.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Rusine

    marți, 21.12.2021 at 17:31

    Da pt prime de Craciun la obedientii pupindosisti au fost bani ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax