Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CUGIR: Interes scăzut pentru concertul de operetă “Armonii de primăvară”

Publicat

Organizarea unui eveniment de cultură, cu participarea unor nume cunoscute ale operetei române pare că nu a impresionat publicul de la Cugir. Joi, 7 aprilie, de la ora 18.00, este programată desfăşurarea concertului „Armonii de primăvară”, susţinut de sopranele Daniela Vlădescu şi Bianca Ionescu. Însă până marţi, au fost vândute doar 100 din cele 400 de bilete pentru acest eveniment.

În condiţiile în care, în zilele următoare, nu vor fi cumpărate cel puţin jumătate dintre bilete puse la dispoziţie pentru concert, acesta nu va putea avea loc, pentru că nu vor putea fi acoperite cheltuielile de organizare. Miercuri este ultima zi în care biletele mai pot fi procurate din unităţile de învăţământ din Cugir, de către elevi şi profesori.

UPDATE: Organizatorii au redus preţul biletelor pentru concert, miercuri, astfel că a fost posibilă vânzarea acestora astfel încât să fie acoperite cheltuielile de organizare.

Menţionăm că spectacolul face parte dintr-o serie de evenimente desfăşurate la Cugir, printre care spectacolul de teatru „Şi miniştrii calcă strâmb” (Teatrul Naţional din Oradea), sau „Străini în noapte” – în regia lui Radu Beligan, cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu.

Concertul „Armonii de primăvară” este programat să se desfăşoare şi la Sebeş, miercuri, 6 aprilie.

Autor: Sorin Giurca, Cugir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Madalin Ciortea

    marți, 05.04.2011 at 19:19

    Trist, precum este si imaginatia organizatorilor care spera in van sa gaseasca multe diamante intr-o mana de nisip.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax