Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Cugir: Poliţiştii, cu ochii pe maşinile cu defecţiuni, aflate pe drumurile publice

Publicat

Poliţia Rutierã Alba şi reprezentanţi ai Registrului Auto Român (R.A.R.) au organizat, luni dimineaţă, în oraşul Cugir, o amplă acţiune de identificare a şoferilor care circulă pe drumurile publice cu maşini ce prezintă defecţiuni tehnice. Oamenii legii au acordat o atenţie specială posesorilor de Dacii vechi.

Acţiunea s-a desfăşurat pe artera principală a oraşului Cugir, iar, potrivit agenţilor de poliţie, s-a urmărit depistarea proprietarilor acelor maşini care nu mai corespund din punct de vedere tehnic, normelor în vigoare sau care folosesc echipamente ce nu sunt prevăzute în cărţile tehnice ale autovehiculelor. Şoferii aflaţi în ilegalitate au fost amendaţi şi taxaţi cu puncte de penalizare, iar cei mai ghinionişti vor fi nevoiţi să-şi recupereze certificatele şi taloanele de înmatriculare de la sediul Poliţiei, după ce fac dovada rezolvării defecţiunilor tehnice.

Astfel de controale vor avea loc şi în perioada următoare, pe mai multe artere de circulaţie din judeţul Alba.

Reporter: Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax