Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CUGIR24: Consilierii locali votează noua zonare a oraşului Cugir pentru perceperea diferenţiată a impozitului pe teren

Publicat

Consilierii locali au pe ordinea de zi a şedinţei de joi subiectul noii „zonări” a orașului Cugir, pentru perceperea diferenţiată a impozitului pe teren. Conform Codului fiscal aprobat prin Legea nr. 571/2003 si a HG 44/2004, impozitul pe teren se stabileşte în sumă fixă pe metru pătrat de teren, în mod diferenţiat, în intravilanul localităţilor, pe ranguri de localităţi şi zone.

Încadrarea terenurilor pe zone şi pe categorii de folosinţă, în intravilan se face în funcţie de poziţia terenurilor faţă de centrul localităţii, de reţelele edilitare, precum şi de alte elemente specifice fiecărei unităţi administrativ – teritoriale, conform documentaţiilor de amenajare al teritoriului şi de urbanism. În anul 2011 a fost reactualizat Planul Urbanistic General al orașului Cugir și a localitaților componente, reactualizare prin care suprafața intravilanului a fost modificată.

Vezi noua zonare propusă pe Cugir24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax